Min expertis

Min bakgrund är inom medie- och kommunikationsvetenskap och beteendevetenskap.

Med spetskunskap inom varumärkeskommunikation och en förmåga att attrahera och engagera genom kommunikation så låter jag din röst bli hörd på en marknad med mycket brus.

Mitt arbete

Jag har hjälpt 13 organisationer i 9 olika branscher med deras kommunikationsbehov och har skapat resultat som talar för sig själva.

Titta gärna närmare på mina tidigare uppdrag och erfarenheter.

Min strategi

Vi börjar med att prata nuläge.

Vi djupdyker i dina/era behov.

Vi pratar drömläge och vägen dit.

Vi bestämmer tillsammans hur jag kan hjälpa.

Jag dokumenterar och skickar förslag på upplägg.

Vi startar!

låt oss bli ännu mer konkreta!

Vad exakt är det jag kan hjälpa dig med?

Till att börja med: Jag hjälper primärt små- och medelstora bolag att skala upp och skapa tillväxt genom engagerande varumärkeskommunikation som boostar din publik och det interna och externa varumärket.

Att du väljer att jobba med din varumärkeskommunikation kommer att bidra till ökad omsättning, vilket vi tittar på som ett konkret utfall av vårt samarbete. Här är några exempel på vad jag stöttar med, med tillägget att mitt utbud är anpassningsbart för din organisation.

Coaching & rådgivning

När du har ett behov av att ha ett professionellt stöd kring bolagets varumärkeskommunikation eller ditt personliga varumärke. Coaching-sessioner sker individuellt eller i grupp genom workshops.

Ghostwriting/
Spökskribent

Du har massor att berätta om men känner att tiden inte räcker till, eller att du inte förmågan att få till det skrivna ordet. Jag kan stötta dig med sociala medier, ditt nyhetsbrev, pressmeddelanden och mycket annat.

Personal branding

Du har förstått att du kan göra mer genom ditt eget varumärke, men vet inte hur. Vad säger människor om dig när du inte är i rummet? Och hur tar man reda på det och använder det i sin kommunikation? Det är detta och mycket mer vi tar reda på tillsammans.

Ledarskap

Jag lutar mig mot +15 år som ledare. Erfarenheterna har gett mig en trygghet i att aldrig bli fullärd, att det många gånger är tufft som ledare, vikten av tydlighet, riktning och kommunikation.

Under åren har jag samlat på mig erfarenheter som omorganisationer, uppsägningar, distansledarskap, sjukskrivningar och konflikthantering samt en global pandemi. Tveka inte att nå ut om du behöver mig som bollplank och/eller stöd.

LinkedIn

LinkedIn är världens största affärsnätverk och har 2024 mer än 1 miljard medlemmar. Möjligheterna är oändliga, men kan också skapa en prestationsångest hos många. Jag coachar dig genom 1:1-sessioner, men också genom föreläsningar för ditt team. Även här har jag stöttat som ghostwriter i många år.

Employer Branding

Jag har stor erfarenhet av employer branding i globala koncerner, men har också byggt upp employer branding från scratch i mellanstora
bolag.

Den gemensamma nämnaren är att jag har kunnat koppla mitt EB-arbete till den direkta lönsamheten i bolaget genom en mer effektiv rekrytering, men också att stärka varumärkeskommunikationen.

Bolagsuppgifter:
Daniel Gelin STHLM AB
Hökmossvägen 15C, 155 31 NYKVARN
+46 70 760 38 58
hej@danielgelin.se
Org.nr 559119-6232
Godkänd för F-skatt