Hösterbjudande på föreläsning:
Employer Branding 3.0

Vill du veta mer om hur du når ut till din framtida kompetens, och hur du behåller rätt personal? Och hur påverkar Employer Branding din omsättning och ditt resultat egentligen?

Kontakta mig redan idag för ett bra erbjudande – de första 10 bokningarna ger jag 10 % rabatt på! Ange koden EB3 i fältet ”Vad har du på hjärtat?” i kontaktformuläret. Om du hellre vill ringa mig så nås jag på 070-760 38 58.

Om Daniel

Med mer än 13 år av erfarenheter i bagaget med roller inom Employer Branding i bolag som Scania, Apoteket, If Skadeförsäkring, Grant Thornton och många fler, så bjuder Daniel på allt från tillkortakommanden till framgångssagor.

Daniel har en bakgrund inom medie- och kommunikationsvetenskap samt beteendevetenskap. Innehållet i Daniels föreläsningar är en mix av egna erfarenheter tillsammans med forskning och statistik samt en djup kunskap i det som Daniel själv betonar: att Employer Branding är en del av ditt bolags varumärkeskommunikation. Daniel har genom åren gjort +50 gästföreläsningar i ämnet. Varje föreläsning är unik eftersom Daniel skräddarsyr innehållet för din verksamhet.

Låt oss ta detta vidare

Tveka inte att höra av dig så diskuterar vi vad som är ditt önskeläge med föreläsningen, och hur jag kan möta det. Prissättningen styrs av upplägg, ”grävjobb” och publikomfattning.